28 Kasım 2011 Pazartesi

paylaşmaya ihtiyaç duydum :((

Evde iki çocuk (akşam 3 oluyor) temizlik, yemek ,bulaşık bitmek bilmiyor. ama onlar tüm hayatım onlar için ayakta durmalıyım peki bu mümkünmü ? Allahım sayesinde ayaktayım.pisikolojim inancımdan dolayı iyi isyandan uzağım.ama bazen evet o amalara bazen düşüyorum. gizlice çekilip ağlıyorum kuytu köşelerde. kızım 10 aylıkken oğluma hamile kaldım daha 8. haftamda grip olup sağır oldum, hemen doktora gittim doğal olarak ilaç tedavisine başladık (antibiotik)ama doktor haftaları tam hesalamadığı için ilaçların yan etkisi olarak oğlum parmakları eksik doğdu (sol elinin baş ve serçe parmağı var).başka sorun yok Allaha şükür.doğumdan sonra oğlumu bir geceden sonra hiç bir sorun yokken küveze aldılar 4 gün hiç açıklama yapmadan bizi tuttular.babamız çıldırdı doğal olarak şikayet etti gereken yerlere ve bizi apar topar taburcu ettiler, ve sadece meraktan tutuluyormuşuz o 4 gün ömrümden ömür gitti acaba başka eksikliğimi var diye şükür bişeyi yokmuş,tam teşekküllü biyerde baktırdık.pilastik cerrahi ,genel cerrahi,ortapedi çok gezdik ama yapılacak bişey yokmuş. şükür ki o parmaklarıyla harika işler yapıyor ,kızım yeni doğan çocuk gördümü parmaklarına bakıyor okula gidince çıkacakmı gibi sorular soruyor.VE artık oğlum 2,5 yaşında oda algılıyor ,anlıyor,farkediyor ve çok sinirleniyor .o küçük yumak ellerine bakıp gitti diyor diğer elini gösterip ordaa diyor kurduğu birkaç cümle ile bütün ruhumu delip geçiyor. elimde olsa tüm parmaklarım sana feda oğlum :( tüm canım feda .yinede şükürler olsun...

8 yorum:

yaruze... dedi ki...

ooo zor zamanlar geçirmişsiniz.Allah daha kötülerinden sakınsın.Hepimiz böylesi sınavlardan geçiyoruz.Bende ilk oğlum 21 aylıkken iken ikizlere hamile kaldım.Çok keyifsiz,moralsiz bir 9 ay geçirdim.İçimde keşke doğmasalar diye saçma sapan düşüncelerle boğuştum.Doğduklarında dünyayı kendime dar ettim.Çok isyanlar ettim hem de çok.Allah affeder dilerim.Oysa ki birbirinden güzel ve sağlıklı 3 evlada sahip olduğum için hergün dua etmeliydim Allah'a.
Size de kolaylıklar diliyorum.Varsın 3 parmağı eksik olsun.Herşeyi tam olup insanlığını yitirmiş bir evlat olmasından yeğdir hiç üzülmeyin.
Sevgiler...

bir demet hayat dedi ki...

ALLAH ım büyük her şerde bir hayır vardır derim hep.şükür ALLAHıma hepte hayırlara yöneltir beni. beşeriz şaşarız ama ALLAH büyüktür affeder ihsanı boldur... Acılarıyla sınamasın ALLAHım.tüm yavrularınıza sağlık sıhat versin iki cihanda yüzünüzü güldürürler inşallah.
selam ve dua ile...

keskin makas dedi ki...

canım sıkma canını sen öyle olmasını asla istemezdin hayat imtihan dünyası rabbim belki seni bunlarrala sınıyor .benimde yaptıklarımı görmek istersen bloğuma beklerim:):):)

bir demet hayat dedi ki...

öyle tabiki sınava geldik bu dünyaya öyle değilmi...

Adsız dedi ki...

çok zor güneler olmuş sizin için :(gerçekten yazınızı okuyunca böyle içime bişeyler oldu...ama allahtan oğlunuzun başka bir rahatsızlığı yokmuş...onada çok sevindim...daha güzel mutlu yazılarınızda buluşmak üzere :)

bir demet hayat dedi ki...

çok teşekkür ederim. herşey şükretmek için ibret bence

anne eli gibi dedi ki...

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN,GECENİN BU VAKTİ DUYGULANDIRDINIZ BENİ,ANNELİK BAŞKA ŞEYDİR HERŞEYE ÇARE OLMAK SİTERSİNİZ OLAMAYINCADA KENDİNİZİ SUÇLARSINIZ,SANIRIM BU DOĞAMIZDA VAR,ŞÜKRETMEK LAZIM BETERİN BETERİ VARDIR UNUTMAMAK LAZIM AMA DR UN İHMALİ BÜYÜK BURADA HESAPLAMALIYDI.AMA SİZ YİNEDE ÜZÜLMEYİN,SEVGİLER..

bir demet hayat dedi ki...

her anne kendini eksik hissedermiş ya öyle bişey ama şükürler olsun ki maşallah başka sorunu yok :)