23 Aralık 2011 Cuma

yavruma dua bekliyorum

Yoruldum yahu yavruma canım kurban ama acaba bişey çıkarmı ,bir sorunmu var  diye sormaktan ve hergün ağlayarak uyumaktan yoruldum.Böyle bir testemi varmış neler varmış neler, araştır, o ilaçta neymiş, araştır .
Bana bile ağır gelirke onca şeyle nasıl başa çıkabiliyor küçücük bedeniyle . Allah yardımcımız olsun.
kafam dolumu dolu ,gözlerim her an puslu yağmur indi inecek .Birde üstüne öğütçü tesellicilerimiz var sen ağlarken isyan olur diyorlar. hamdolsun şükürler olsun diyorum ama ya ben anneyim nasıl üzülmem evladıma.
karma karışık anlattım bişey anlamadınız değilmi :((
benim 2,5 yaşında bir oğlum var iki kelimeyi biraraya getiremiyor .hamile iken grip oldum ve çok şiddetli .kulak zarımda çöküntü yaratmış ve sağır olmuştum hemen doktora gittim ve hamile olduğumu bilerik antibiyotik tedavisine başladık herşey normaldi. ta ki doğum da doktor sol elinin sadece baş ve serçe parmağı var diyene kadar.olsun dedik başka  bişeyi yok yarın çıkarsınız dediler sabah taburcu olmayı beklerken kuveze aldılar 5 gün açıklama yapmaksızın bizi tuttular.eşim şikayet etti açıklama yapmaksızın tutuyorlar bizi  diye hemen taburcu olduk.özel bir hastanede tekrar baktırdık bişeysi yokmuş.meraktan tutmuşlar.
parmağı için bişey yapılamıyormuş rapor alalım ilerde utanır belki dedik .öyle bir inceledilerki evladımı resim çeken çeken şükür tüm tahliller testlerden  geçiyor ama ben sonuçlar çıkana kadar kendimi yiyip bitiriyorum. şimdiye kadar sorun çıkmadı şükür ama bera testi olmak için kbb görmesi lazımmış götürdüm bugün kulakları tıkanıkmış ve temizleyemediler çocuğum belki çok az duyordu ve ben farkedemedim bugün yıkıldım nasıl farketmedim diye.2 ocakta testimiz olacak ve ben çok korkuyorum ya ben anneyim nasıl endişelenmeyim şimdi :((

13 yorum:

AslıASLI dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun, öyle üzüldümki anlatamam. Oglunuzun resimlerinide gördüm şimdi. Çok tatlı Allah bagışlasın. Nolur merak etmeyin, sonuçları çok iyi çıkıcaktır, siz kendinizi üzmeyin..Ayrıca çok saglıklı görünüyor.Dualarımız sizinle..

Tatlı CaDı dedi ki...

Endişelenmekte haklısın be Gülüm, hangi anne olsa çocuğu için endişelenir. Allah büyük, cümlemizin çocuklarımızı biz annelerine bağışlasın.. İşnallah korktuğun kadar mühim bir şey çıkmaz, Allah iyilik sağlık en önemlisi akıl versin, aklı başında oldu mu bir insanın her şeyin üstesinden gelir diye inanıyorum ben..

bir demet hayat dedi ki...

çok çok teşekkürler Allah razı olsun

Adsız dedi ki...

Allah acil şifa versin.Rabbim hiçkimseyi evladıyla sınamasın...onları bize bağışlasın...herzaman kendi durumumuzdan daha kötü durumda olanları düşünerek, buna da şükür demeliyiz arkadaşım....

bir demet hayat dedi ki...

öyle canım ya Allahıma hamdolsun aklı başında

yaruze... dedi ki...

Allah yardımcınız olsun Demetcim.Şifa versin Rabbim inşallah.Sen takma sağdan soldan gelen iyi kötü tüm sözleri.Yavrunun sağlığını ve huzurunu önemse gerisi boş.Tabi sen de ayakta kalmalısın,en önemlisi bu şu anda.
Sizin için dua edeceğim.
Sevgiler...

bir demet hayat dedi ki...

çok teşekkür ederim kimin duasının kabul olacağı belli olmaz belki seninki elimizden tutar :))

!! HASKUMAS !! dedi ki...

Bütün dualarım seninle benim evladım yok ama bende bir ananın evladıyım.Allahım yar ve yardımcın olsun acil şifalar versin

bir demet hayat dedi ki...

haskumaş çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ecehan dedi ki...

Sizin için dua etmeye başladım bile. Rabbim bizi boş çevirmez, yeter ki isteklerimiz hayırlı olsun.
selamlarımla,

bir demet hayat dedi ki...

ecehan çok teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsun inşallah

eviminhuzuru dedi ki...

Rabbim şifalar versin inşallah. Sonuçlar iyi çıkar inşallah dualarım oğlunuz için..

bir demet hayat dedi ki...

evmimin huzuru çok teşekkür ederim allah razı olsun sizlerden