29 Aralık 2011 Perşembe

31 aralık

aslında yılbaşını kutlanmamalı ama eşimin doğum gününe denk geldiği için bir araya geliyoruz .ne hediye alacağımıda buldum ama bir türlü çıkıpta alamadım gizlice, yarın alabilirsem aldım yoksa dahada alamam cuma oğlanın beyin mr ve kalp ultrasonu var bayıltacaklar o yüzden çıkamam .bakalım yarına Allah kerim sıkıntımız tek bu olsun dimi :))

4 yorum:

hayatreceli dedi ki...

Allah bütün sıkıntılarınızı alıp götürsün yeni yılda umutla sevinçle girin mutlu yıllar..eşinizin doğum gününün yılabşına gelmesi ne hoş sizin için harika işte ailecek birlikte olursunuz:)

sevgiler...

bir demet hayat dedi ki...

ne güzel dualar bunlar çok teşekkür ederim .Allahım sizede mutlu yıllar naşip etsin inşallah. sağlık, mutluluk, bereket evinizden eksik olmasın inşallah :))

Unknown dedi ki...

gerçekten de herkesin başına gelmez böyle tarih karışıklıkları. Bence de güzelliğe çevrilebilir. Çocuğunuz için inşallah korkulanla karşılaşmazsınız. Allah şifalar versin şimdiden. Sevgiler

bir demet hayat dedi ki...

Tombul Tarifler evet denk gelmez tek hedi ile kurtuluyoruz :)) yavruma gelecek olursak yarını iyi bir şekilde atlatırız inşallah bide ocak 2 de var tüm araştırmalar bitecek ,rehabilitasyona başlayacağız.sizler gibi dua edenimiz bol olunca atlatacağımıza inanıyorum iyiki varsınız
teşekkürler
sevgiler...