24 Şubat 2012 Cuma

inanmıyorum ya !!!Einstein'mı olcan oğlum

Oğluma parmaklarının olmayışından %72 özürlü raporu verdiler 2,5 yaşında olupta kelime üretmediği içinde %50 zihinsel engelli raporu vermişlerdi.Dün rehabilitasyon mekezinde yapılan zeka testinde oğlum 4 yaş 2 aylık çocuğun zekasına sahip olduğunu öğrendik.merkezdekiler hayretler içerisinde kaldılar derhal konuşma terapisi görmesi ve ve çocuğun değerlendirilmesi gerektiğini söylediler . ilk iş eskişehire gidip tedavi olmak :))

14 Şubat 2012 Salı

yeni yaptıklarım

Bu bir arkadaşıma yaptığım oda takımı daha kurdelaları geçece umarım o zamanda fotograflayabilirim

buda bugün yani sevgililer günü doğum günü olan yeğenimin yatak odası takımı.bu işte artık ilerliyorum daha kolay yapmaya başladım .eşimde tahtalarımı yaptırdı çivilerinide kendi çaktı bende ufak ufak yapıyorum işte

9 Şubat 2012 Perşembe

tüm dualarımız seninle Allah'ım acil şifalar versin

Bu anneyi (adı Gamze) o seyahate göndermeyelim! Tüm yollar kapansın!
Gamze, henüz 3 yaşında bir evlat sahibi gencecik bir ANNE.. Lösemi hastası ve ivedi şekilde ilik nakli olması şart..Eğer uyumlu ilik hemen bulunmazsa doktorlar maalesef çok umut verici konuşmuyorlar...3 ay gibi bir ömürden bahsediyorlar.. Kan grubu A RH + ve Ege Üniversitesinde boş oda bulunabilindiği an yatışı yapılacak.. Lütfen yardım edelim lütfen bir şeyler yapalım. Bunu duvarınızdan mümkümn olduğunca herkese duyurun lütfen.
http://atakan310309.wordpress.com/2012/02/03/seyahate-giden-anne-gibiyim/

2 Şubat 2012 Perşembe

:((

Bugün babamın ve yeğenimin trafik kazası geçirdiğini öğrendim çok ama çok korktum sağlıklı oldukları gözlerimle göremesemde en azında seslerini duydum.Bu gün gurbet içime ok gibi işledi.
daha babamların şokunu atmadan cemal ustanın öldüğünü duyunca artık sakladığım gözyaşlarımı bırakıverdim.Allah rahmet etsin ailesine sabır versin inşallah

Bu tatlı şeyi izleyin lütfen

http://zeynograf.blogspot.com/2012/02/sevgililer-gununuzu-kutlamak-istiyorum.html#comment-form